Bosch Servisi, uzman ve deneyimli teknisyenleriyle, kaliteden ödün vermeden tüm İstanbul bölgelerine servis hizmeti vermektedir. Verilen hizmetlerde yüksek müşteri odaklı ve memnuniyetine önem veren bosch servisi, alanında daima en iyisi olmayı hedeflemektedir. İstanbul' da bosch servis hizmeti veren firmalar arasında 18 yıllık tecrübesiyle sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.


Bosch Servisi, sürekli kendini geliştiren ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen profesyonel teknisyenlerden oluşturmaktadır. Profesyonel teknisyenler, bosch ürünlerinizle özel olarak ilgilenmektedir. Yüksel teknoloji ve kapasiteye sahip, arıza keşif ve onarım işlemleri bosch servisi merkezimiz tarafından yapılmaktadır. Ürünlerinizde değişen tüm parçalarda orjinal yedek parça kullanılmaktadır. Bosch servisi tarafından yapılan değişikliklere, 1 yıl ürün ve işçi garantisi vermektedir.

Bosch'un en gözde ürünlerine verilen teknik servis hizmetleriyle, müşteri memnuniyetini benimseyen özel profesyonel ekibimiz, sizlere haftanın tüm günleri hizmet veren kaliteli ve güvenilir ekipten oluşmaktadır. Bosch servisleri İstanbul'un tüm bölgesine hizmet ederek, tüm sorunlarınızla özel olarak ilgilenen çağrı yönetim merkezimiz servis işlemlerinizi en hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirmektedir. İstanbul'un neresinde olursanız olun bosch servisi hizmeti alabilirsiniz.