Ümraniye'de hizmet veren bosch servisimiz 30 yıldır konusunda uzman olmuş bir çok tecrübeli teknik servis elemanları ile çalışmaktadır. Servisimize başvurduğunuzda gerçekten kaliteli bir onarım için doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz.

Bosch beyaz eşya, çamaşır makinesi tamiri, kombi bakımı, buzdolabı servisi, fırın ve klima servis hizmetleri başlıca uzmanlık alanlarımızdır. Beyaz eşyalarınızın onarımına çok fazla ve fahiş fiyatlar ödemekten sıkıldıysanız bizi mutlaka aramalısınız.
Gizligeceler.com alanında nadir olarak bilinen kaliteli arkadaşlık & sohbet siteleri arasındadır. Bay ve bayan arkadaş edinmek isteyenlerin yeni gözdesi olan gizligeceler.com'a ücretsiz üye olabilirsiniz. Tüm avantajlarından faydalanmak için, gold ve platin üyelikleri bulunmaktadır. Türkiye'nin her bölgesinden üyeleri bulunan, sohbete doyamayacağınız çok geniş özellikleri ile partnerinizi buradan bulabilirsiniz. Aşk, muhabbet, arkadaşlık, evlilik hepsi Gizligeceler.com'da..
Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık yarışmasında ilk raund'un bitmesine sayılı günler kala, sıralamada ciddi değişiklikler olmaya başladı. Birçok yarışmacı, ilk ödülü almak için kıyasıya yarışmakta. Bizde bu yarışdan kopmamak için elimizdeki mevcut tüm kaynakları kullanarak ilk sıralara çıkmanın planlarını yapmaya başladık.:) Yarışma son sürat devam ederken "Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık"  yarışma kelimesi Yaklaşık 128.000 sonuç döndürüyor. Buda yarışmanın son derece rekabet olduğunun bir işareti.Bu yarışmada beni destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, tüm çalışmalarında başarılar dilerim...