Daikin klima servis müşterilerine her zaman en kaliteliyi vermek için haftanın tüm günlerinde servis imkanı sunmaktadır. Alanında uzman kadroya sahip daikin klima servisi arızaların çözümünde profesyonel adımlar izlemektedir.

İstanbul’un her iki yakasında da aktif olarak görev alan daikin klima servisleri sizlere bakım, onarım,montaj ve demontaj işlemlerinde profesyonel bir çözüm ortağı olacaktır.  Daikin klima teknik servisi haftanın 7 günü 24 saat boyunca servis taleplerinizi yanıtlamaktadır.

Klimanızdan yeterli performans almak istiyorsanız daikin klima bakımı yaptırmanız gerekmektedir. Özellikle yanlış ve hatalı bakımlar sonucu bir çok arızalar oluşmaktadır. Yeni aldığınız klimanın ise üst düzey performans ile çalışması için daikin klima montajı hizmeti almanız gerekmektedir. Hatalı yapılan montaj sonucunda cihazınızdan yeterli performansı alamazsınız.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bosch servis firmaları, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için hızlı ve güvenilir bir servis hizmeti vermeyi amaç haline getirmiştir. Bosch'a çok fazla talep olmasından dolayı yaygın servis ağı ile ancak İstanbul içinde bir hizmet verilmektedir. Bu yüzden seçeceğiniz servis firması kriterlerine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bosch Servisi Seçerken;

Sektördeki hizmet tecrübesi ve yılı
Marka değeri
Şikâyetlere izin vermesi
Müşteri odaklı olup olmaması
Komikizle.net sitesi, 2007 yılından beri faaliyet gösteren komik videolar izleme sitesidir. Birçok kategoride yayın yapan komedi ve mizah sitesi olan komik videolar izleme sitesinde bulunan en komik videolara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Siteye üye olarak facebook üzerinden takip edebilir, beğendiniz videları siteye gönderebilirsiniz.

7’den 70’e herkesin ilgi odağı olan komik videolar, izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmak için oluşturulmuş sitelerdir. Genel olarak içeriğinde komik fıkralar, komik yazılar, fragmanlar, yorumlar ve şakalar gibi komik videolar bölümleri bulunduran güldürü siteleridir.


Panasonic klima servis teknisyenleri kendini geliştirmek için düzenli eğitimlere katılmaktadır. Bu sayede her arıza çözüme kavuşturulmaktadır. Ayrıca müşterilerine kolaylıklar sunan panasonic klima servisi teknolojiyi de yakından takip etmektedir.

Müşterilerine haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet veren panasonic klima servisleri şehrin her noktasına kısa sürede ulaşmaktadır. Panasonic klima teknik servisi yedek parça değişimi ve işçilik hususlarında müşterilerine 1 yıllık garanti vermektedir.

Bu yüzden panasonic klima servisleri en çok tercih edilen firmalar arasındadır. Klimanızın belirli bir zaman sonra arıza çıkartmamasını istiyorsanız mutlaka periyodik olarak panasonic klima bakımı yaptırmanız gerekmektedir.