Mobil Klima nedir? Mobil klimalar taşınabilir olmaları sebebiyle montaj gerektirmeyen ve dış ünitesi olmayan klimalardır.

Mobil klimaların taşınabilir portatif bir klima olması özelliği bunun yanı sıra kolay monte edilmesiyle yüksek verim ve performans alması tercih edilmesinde ki en büyük etkendir.

Mobil Klima markaları: Piyasada pek fazla taşınabilir klima modeli bulunmamakta. Şimdilik görebileceğimiz Airfel ve King marka portatif klimalar mevcut.

Mobil Klima markaları arasında en çok dikkat çekenler kuşkusuz King, Zibro ve Airfel mobil klimalar oluşturmaktadır. 
Doğaya zarar vermeyen R410 A soğutucu gazı kullanılan sharp klima ve modellerinde iki farklı kapasite seçeneği sunulan Sharp Klimalar birçok ileri teknolojik özelliklere sahiptir.
Sharp Klima Servisi tarafından servis – bakım – onarım işlemleri gerçekleştirilen Sharp Klimaların bazı özellikleri aşağıda listelenmiştir.
  • Maksimum enerji verimliği
  • Havaya ozon ve iyon vererek temizleme işlemini gerçekleştirir.
  • Minimum ses seviyesinde çalışırlar.
Sharp Klima Servisleri ile 7 / 24 sürekli hizmet politikasıyla tüm İstanbul geneline hizmet vermektedir. Sharp Klima Yetkili Servisine ulaştığınızda en ucuz fiyatlar ve en uygun ödeme koşulları ile Sharp Klima Servis hizmetini evinizden hiç çıkmadan alabilirsiniz.