Merhaba arkadaşlar sizlere bu makalemde günümüzde Facebook kullanıcıları tarafından eleştiri oklarına hedef olan Facebook Zaman Tüneli(F8 Timeline) olarak da bilinen bu ara yüzden nasıl çıkış yapabileceğiniz müjdesini sizlerle paylaşmak istedim...

Öncelikle ilk yapmanız gereken http://www.mozilla.org/tr/firefox/fx/ adresinden firefox son sürümünü ücretsiz indirin.

Daha sonra video içeriğinde de göreceğiniz gibi "User Agent Switcher", olarak geçen ve facebook zaman tünelinden çıkış yapmanız için gerekli olan bu eklentiye, eklentiler sekmesinden arama yaparak ulaşabilirsiniz. Yaklaşık 10 saniye kadar sürecek kurulum işlemi ve kurulumdan sonra eklentiyi etkinleştirerek zaman tünelinden çıkış yapmış olacaksınız.
Mobil klima taşınabilirdir. Montajı kolay olan mobil klimalar, sizlere taşınabilirlik deneyimini eksiksiz yaşatacaktır. Mobil klima, ortalama 20 m2'lik bir oda için idealdir. Daha büyük odalarda ise bir veya daha fazla mobil klima takviyesi gerekmektedir. Mobil klimanin çıkardığı ses, mobil klimayı hangi ayarında çalıştırdığınızla ilgilidir. Mobil klimaların küçük baca çıkışları vardır.
Hoşgeldiniz! İsmim Gökhan 2004 yılından beri web sitesi oluşturmaya başladım. Sizde bir web sitesi oluşturmak istiyor, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz!
Burada bir web sitesi nasıl oluşturulur ve nasıl dünya için kullanılabilir hale getirilir onu açıklayağım.

Hemen şimdi bir Web Sitesi Oluşturmak İstemez misin?

Şu anda bir web sitesine ihtiyacınız mı var? Teknik bir şeyler öğrenmek için vaktiniz yok mu? O zaman yapmanız gereken http://www.zappyhost.com/website_builder/ linkine tıklayarak profesyonel online web sitesi oluşturabilirsiniz. Bu Web Sitesi [...]

Devamı...

Salon Tipi Klimalar

Alper Klima size salon tipi klima size lazım olan her türlü salon tipi klima seçenekleri en kolay ödeme aklınızdaki kadar karışabilir ve özel anlaşmalar altında vererek sorunsuz müşteri memnuniyetini sunar.

En geliştirilmiş son teknoloji salon tipi klima markalarını ve tüm modellerini değerli müşterilerimize sağlayan alper klima salon tipi klimalar, hemen almasını düşündüğünüz takdirde tüm salon tipi klimaları en hiçbiryede bulamayacağınız fiyatta güleryüzlü satış departmanı müşteri temsilcileri görüşerek salon tipi klimayı kapınıza kadar getiriyoruz.