İyinet 2012 SEO Yarışmasında son 5 gün içine girmek üzereyken yarışma kelimesinde rekabet üst safhada. Maalesef hedef kelimemizden alt sıralara doğru geriledik. Genel itirabiyle ilk 5 içinde olsak da kimi durumlarda 6 ve 7′inci sıralara kadar gerileme görüyorum. Makale sayfası için forum, blog ve imleme çalışması yaptım. Artık meyvesini yeme zamanı. Bakalım iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimesinde son çalışmalarımız  olumlu bir etki verecek mi ? Bunu hep birlikte göreceğiz. Genel olarak baktığımızda üst sıralarda bulunan 3 domain de normal SEO çalışmalarını devam ettirmekle birlikte, ilk sıraları zorlayacağı benziyor.
Bosch Servisi, alanında uzman ve profesyonel teknik servis ekibiyle haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz olarak sizlere hizmet vermektedir. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle birlikte memnun müşterilerimiz listesine sizi de katacak bir hizmet sunmaktan gurur duyarız. İstanbul’un neresinde olursanız olun, gezici ekibimizle tüm servis, bakım ve onarım işlemleriniz hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılmaktadır.
Buderus kombi servis çalışanları alanında uzman ve gelişime açık elemanlardan oluşmaktadır. Bu sayede tüm sorunlar çözümlenmektedir. 18 yıllık tecrübeye sahip buderus kombi servisi her zaman en kaliteliyi ulaştırmayı amaç edinmektedir.

Size bir telefon kadar yakın olan buderus kombi servisleri, satış sonrası hizmeti olan bakım, montaj ve onarım işlemlerini profesyonel adımlar izleyerek çözüme ulaştırmaktadır. Buderus kombi teknik servisi haftanın 7 günü 24 saat boyunca servis taleplerinizi yanıtlamaktadır.
Eca kombi servisi şehrin hem Anadolu hem de Avrupa yakasında tüketicilere, satış sonrası hizmeti sunmaktadır. Bunların arasında bakım, onarım ve montaj hizmetleri bulunmaktadır. Yapılan seminer ve yararlı eğitimlerle gelişim gösteren eca kombi servis personeli kendini yenilemek için her yolu denemektedir.

Alanında uzman bir kadroya sahip olan eca kombi servisleri, müşteri memnuniyetini esas alacak çalışmalara imza atmaktadır. Eca kombi servisi kaliteyle ucuz işçiliği birleştirerek tüketicilere sunmaktadır. Bu sayede en çok tercih edilen firma olma gururunu da taşımaktadır.
Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz üzere iyinet webmaster forum bundan 3 ay önce bir seo yarışması düzenlemişti. Bizde bu yarışmaya katılarak bazı şeyleri kanıtlamak istedik. Şuan itibariyle bu durumu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Beklenen gün geldi çattı. İyinet seo yarışması 30 temmuzda noktalanıyor. Akşam üzeri saat 21:00 de arama sonuçları alınarak yarışmada dereceye giren adaylar açıklanacak.