Paslanmaz çeliği diğer çeliklerden ayırt eden unsurlar kendisini oluşturan alaşımın içinde gizlidir. Paslanmaz çelik dayanıklılığı, farklı kullanım alanlarındaki kalitesi, görüntüsünün güç ve şıklığı tüm dünyada giderek artan bir itibar kazandırmıştır ona.
Galvaniz TicaretiUMS Uğur Metal Sanayi, 1999 yılında Ankara Ostim OSB’de galvanizli ve boyalı galvanizli sac ticareti yapan bir firma olarak kurulmuştur. UMS çok kısa zaman içerisinde sektöründe bölgesinin en hacimli satış yapan firması konumuna gelmiştir.
Kış aylarında kombilerin randımanlı çalışması için mutlaka bakımı yapılması gereklidir. Aynı zamanda Alarko kombilerinizin montajı sırasında uzman ekibin el değmesi de performansını bir o kadar etkilemektedir . Yanlış Alarko kombi montajı, kombinizin verimsiz çalışmasına, hasar görmesine hatta ve hatta bozulmasına da neden olabilir.

Doğru bir Alarko kombi firmasıyla çalışmanız kombinizden en fazla verimle çalışmasını sağlayacaktır. Alarko kombi servisi olarak; İstanbul’un her yerine yönlendirebilen uzman ekip yönetimimizle, haftanın 7 günü 24 saat aralıksız Alarko kombi servis hizmeti vermektedir.