iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

Unknown | 13:16 | 0 yorum

İyinet 2012 seo yarışmasıyla daha birlikteyiz. Her yıl düzenlenen seo yarışmalarına, iyinet.com tarafından bir yenisi daha eklendi. iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr anahtar kelimesi için toplam ödül 10.220 TL ve en yüksek katılımcı sayısıyla bu seneye damgasını vuracak gibi görünüyor. 4 sponsorun bir araya gelerek oluşturduğu yarışma 3 ayın sonunda belli olacak ve hedef kelimede 1.sıradaki site en yüksek ödülü alacak.


Elimizdeki tüm imkanları deneyerek, bu yarışmadan iyi bir ödülle ayrılmayı düşünüyoruz. An itibariyle iyinet 2012 seo yarışmasıllhtnbşklhyktr yarışma kelimesinde 1.ci sıradayız. Ama bir yandan google’ın yakın zamanda yapmayı düşündüğü bir algoritma değişikliğinin bize etki edip etmeyeceğini bilmiyoruz, bir yandan da zorlu geçecek olan 3 aylık süreç sonunda ne gibi sonuçla ayrılacağımızı merak ediyoruz.. Son olarak dün yani 25 Nisan tarihinde bir çok webmaster, google’in arama sonuçlarını kafasına göre manipüle etmesinden şikâyetçi.

Daha önceki yarışmalarda yaşadığımız bazı düzenbaz ve hilekâr davranışlar sergileyen üyeler tarafından sitemize karşı yapılan anti seo çalışmaları haddinden fazla olunca yarışmadan isteğimiz dışında bir sonuç almamıza neden oldu. Tek temennimiz bir kez daha bu durumla karşılaşmamak ve hak edenin hak ettiğini almasıdır. Diğer taraftan seo yarışmalarına bu günlerde epey reğabet var gibi. Toplam 10.220 TL ödül konulan iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimesinde amacımız dereceye girmek olacaktır. En azından emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Şimdilik anlatacaklarımız bu kadar ilerleyen günlerde sayfamızı güncelleyeceğiz. Takipte kalın!!

Kategori:

0 yorum