İstanbul'un geneline kombi servis hizmeti veren uzman teknik servis ekibimizle montaj, bakım, onarım ve arıza işlemleriniz en kısa sürede kalite ve güvenilir olarak yapılmaktadır.

Firmamız kombi servisi hizmeti vermeye 18 yılı aşkın süre önce başlamıştır. Bu evre içerisinde birçok başarılara imza atmış ve kombi servis elemanları yetiştirip, İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine kaliteli çözümler ulaştırmıştır.

Alanında uzman teknisyen kadromuz kombi servisleri olarak müşterilerinin tüm sorunlarına çözüm üretmekte ve kombi servisi çağrı merkezi ile haftanın 7 günü 24 saat boyunca servis taleplerinizi kayda almaktadır.

İstanbul Mitsubishi Klima Servisi

Mitsubishi Klima sisteminiz çalışırken olması gerektiği kadar veya verimli soğutma yapmıyorsa, o zaman bizi arayın. Arıza tespiti ve tamir etmek için, size uzman mühendislerimizi 24 saat içinde ulaştırıyoruz. Mitsubishi Klima Servisi, yüksek nitelikli mühendislerimizle arıza teşhis ve ekipmanımız tüm önemli markaların tamiri konusunda deneyimlidir. Bağcılar, Güngören, Kadıköy, Eminönü, Sultanbeyli, Beşiktaş gibi ilçeler başta olmak üzere İstanbul’un tüm noktasına mitsubishi klima servis, bakım, montaj hizmetleri sunmaktayız.