Ümraniye Bosch Servisi Çağrı Merkezi

Unknown | 14:19 | 0 yorum

Ümraniye'de hizmet veren bosch servisimiz 30 yıldır konusunda uzman olmuş bir çok tecrübeli teknik servis elemanları ile çalışmaktadır. Servisimize başvurduğunuzda gerçekten kaliteli bir onarım için doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz.

Bosch beyaz eşya, çamaşır makinesi tamiri, kombi bakımı, buzdolabı servisi, fırın ve klima servis hizmetleri başlıca uzmanlık alanlarımızdır. Beyaz eşyalarınızın onarımına çok fazla ve fahiş fiyatlar ödemekten sıkıldıysanız bizi mutlaka aramalısınız.


Evinizdeki her bosch markalı ürünün uzun süre çalışmasını ve yıllara meydan okumasını diliyorsanız çağrı merkez hattımızdan bize ulaşın ve teknik ekibimiz size hemen yardımcı olsun iş ayrımı yapmıyoruz en ufak onarımdan en büyük onarıma kadar her arıza ile yakından ilgileniyoruz. Her tamir edilen cihaza mutlaka garanti veriyoruz üstelik sözde garanti değil belgelerinizi size anında iş bitiminde teslim ediyoruz. Ayrıca bakımı yapılan beyaz eşyalarınız için rakiplerimizin aksine 2 yıl garanti veriyoruz.

Atölyemize her aldığımız buzdolabı çamaşır makinası gibi ürünler nakliye esnasında her hangi bir kaza ile karşılabilir diye cihazlarınızın sigortasını yapıyoruz. Eğer sizde Ümraniye’de ikamet ediyor ve bir bosch servisi arıyorsanız o zaman web sitemizin adresini ve telefon numaralarımızı mutlaka kayıt edin. Çünkü bizi arayıp bozuk olan cihazınızı tamir ettirdikten sonra farkı gözle görülür bir şekilde anlayacaksınız.

Kategori: , ,

0 yorum