Kombi Servisi

Unknown | 08:02 | 0 yorum

İstanbul'un geneline kombi servis hizmeti veren uzman teknik servis ekibimizle montaj, bakım, onarım ve arıza işlemleriniz en kısa sürede kalite ve güvenilir olarak yapılmaktadır.

Firmamız kombi servisi hizmeti vermeye 18 yılı aşkın süre önce başlamıştır. Bu evre içerisinde birçok başarılara imza atmış ve kombi servis elemanları yetiştirip, İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine kaliteli çözümler ulaştırmıştır.

Alanında uzman teknisyen kadromuz kombi servisleri olarak müşterilerinin tüm sorunlarına çözüm üretmekte ve kombi servisi çağrı merkezi ile haftanın 7 günü 24 saat boyunca servis taleplerinizi kayda almaktadır.


Kombi servisi İstanbul gibi büyük bir şehrin hem Anadolu hem de Avrupa yakasında hizmet vermektedir. Bu sayede ne kadar geniş bir servis ağına sahip olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Şirketimiz belirli kurallar çerçevesinde yürüttüğü hizmette kombi teknik servisi, bakımı ve montajı gibi birçok hususları müşterilerine uygun fiyatlarla sunmaktadır. Kombi teknik servis ve satış sonrasındaki tüm hizmetleri tüketiciye ulaştıran firmamız sektöründe en eski ve tecrübeliler arasındadır.

Kaynak : http://yetkiliklimaservisi.blogspot.com/2012/08/kombi-servisi.html

Kategori:

0 yorum