Super Viga Geciktirici Sprey Resmi Satış Sitesi

Unknown | 10:47 | 0 yorum

Geciktirici sprey ile korkularınıza son artıok erken boşaldım korkusu olmadan saatlerce partnerinizi mutlu adin geciktirici sprey erken boşalma sorunu çeken erkekler için üretilmiş bir üründür. Bu sayesinde erken boşalma sorunu ortadan kalkmaktadır. Eğer bu sorunla karşı karşıya kalıyorsanız bu ürünlerden kullanarak sorunu ortadan kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz.


Viga geciktirici sprey sayesinde sorununuz büyük olasılıkla çözüme kavuşacaktır. Bu nedenle herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmayacaksınız.

Aldığınız geciktirici spreyi öncelikle cinsel ilişkiye girmeden yaklaşık 30 dakika önce penisin üzerine30 cmuzaklıkla püskürtünüz. Burada çıkan sıvıyı elinizle iyice penisinizin özellikle uç kısmına yediriniz. Elinizle ne kadar ovalarsanız etkisini o kadar çabuk gösterecektir. İyice bu sıvıyı yaydıktan sonra 30 dakika içerisinde cinsel ilişkiye girmeye hazır olacaksınız. Bu spreyi kullandıktan sonra yaklaşık olarak 3-4 saat süreyle cinsel ilişkiye girebileceksiniz. Erken boşalma sorununuzu kalıcı olarak geçirmese de anlık olarak bir kerelik geç boşalmanızı sağlayacaktır. Bu spreyi fazla püskürtmekten kaçınmanız gereklidir. Çünkü penis üzerinde kızarıklık ve yanmalara neden olabilir.

Erken boşalma, yaşlı genç ayrımı olmaksızın her yaşta ki erkeklerde görülür. Erken boşalma bazen ilk ilişkiden itibaren ortaya çıkabileceği gibi daha sonradan da oluşabilir. Düzensiz ilişki, stres, ve pskolojik nedenlerden dolayı erken boşalmak meydana gelebilir.

Süper Viga Erken Boşalmayı geciktirici sprey erken boşalmayı önlemeye yardımcı formülü ile size ve partnerinize uzun süreli bir ilişki ve bununla beraber ve bundan dolayı daha fazla doyum sağlar. İçeriğindeki ereksiyona yardımcı, kan revanını arttırıcı maddeler sayesinde erkekler için performans arttırıcı, daha uzun süreli erekte olmasına ve geciktirici etkili özelliği sayesinde Süper viga delay spray erkeklerin zor gün dostudur.

Süper Viga geciktirici sprey , cinsel ilişkiden aldığınız hazzı fazlasıyla arttırır, buna rağmen erken boşalmanıza neden olmaz. İddia ediyoruz ki deneyeceğiniz Süper Viga Geciktirici Sprey diğer kullandığınız geciktiricilere arasında ki en iyi geciktirici olduğunu fark edeceksiniz. Almanya menşeili Süper viga delay spray for man Avrupa’da %100 müşteri memnuniyeti ile satılmaktadır, orjinaldir. Sadece Türkiye’de değil Dünyada’da birçok erkek zaman zaman erken boşalma problemi yaşamaktadır. Geciktirici sprey viga ile boşalma sürenizi maximum süreye uzatabilir, cinsel ilişkiden beklediğiniz zevki arttırabilir, eşinizi daha fazla memnun edebilirsiniz.

Kategori:

0 yorum