Bosch Servisi – BoschServisler.org

Unknown | 05:59 | 0 yorum

Bosch Servisi, alanında uzman ve profesyonel teknik servis ekibiyle haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz olarak sizlere hizmet vermektedir. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle birlikte memnun müşterilerimiz listesine sizi de katacak bir hizmet sunmaktan gurur duyarız. İstanbul’un neresinde olursanız olun, gezici ekibimizle tüm servis, bakım ve onarım işlemleriniz hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılmaktadır.

 Bosch Servisi Çağrı Merkezi İstanbul Bosch Servisi
7/24 bize ulaşabileceğiniz çağrı merkezi telefon numaramıza gün içinde yapacağınız görüşmeler personel-müşteri ilişkisi için önemlidir. Sorun ve şikayetlerinizi bildirmeniz durumunda kısa zamanda çözüme kavuşturuyoruz.Bosch Teknik Servisi garanti dışı olan tüm ürünlerinizin sorunlarıyla ilgilenmektedir.

Online Servis Talep Formu Bosch Servis Kapıda Ödeme

Kaliteden ödün vermeyen Bosch Servisi, 18 yılı aşkındır servis sektöründe önde gelen bir kuruluş haline gelmiştir. “Müşteri velinimetimizdir.” sloganıyla çıktığımız bu yolda bosch servis ekibi olarak her bir müşteri bizim için çok önemlidir. Sizde gülen müşterimiz olmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. http://www.boschservisler.org/

Profesyonel Hizmetler

  • Servisimiz kazandığı tecrübe ve deneyimle müşterilerine üst düzey hizmet vermeye devam etmektedir.
  • Bosch servisler istanbul’un tüm noktalarında haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet vermektedir.

Bosch Servis kredi imkanı

Kaynak : http://tanitim.profilo-servis.info/bosch-servisi-boschservisler-org/

Kategori: , , , ,

0 yorum