İyinet 2012 SEO Yarışması Son 5 Gün

Unknown | 06:06 | 0 yorum

İyinet 2012 SEO Yarışmasında son 5 gün içine girmek üzereyken yarışma kelimesinde rekabet üst safhada. Maalesef hedef kelimemizden alt sıralara doğru geriledik. Genel itirabiyle ilk 5 içinde olsak da kimi durumlarda 6 ve 7′inci sıralara kadar gerileme görüyorum. Makale sayfası için forum, blog ve imleme çalışması yaptım. Artık meyvesini yeme zamanı. Bakalım iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimesinde son çalışmalarımız  olumlu bir etki verecek mi ? Bunu hep birlikte göreceğiz. Genel olarak baktığımızda üst sıralarda bulunan 3 domain de normal SEO çalışmalarını devam ettirmekle birlikte, ilk sıraları zorlayacağı benziyor.


Eğer son ana kadar bir atak yapılmazsa ertan bu yarışmayı 1′inci bitirir gibi. Bizim pek şanslı olduğumuz söylenemez. Belki düşük bir ihtimalle ilk üçe girebiliriz diye düşünüyorum. Ama artık çok geç. İlk 3 site yerini sabitledi gibi. Lakin hiç belli olmaz ummadığımız bir an da kendimizi zirvede de bulabiliriz. Artık tamamen şans ve beceri işi. 5 günlük zaman diliminde bu söylediklerim birer mucize gibi görünsede, umutsuzca beklemekle de olmaz. İşimi şansa bırakmadan toparlanmaya çalışacağım. %30′luk bir çalışmam kaldı.

Onu da halledip, arkama yaslanmayı ve 30 Temmuz’un gelmesini bekleyeceğim. İyi kötü geride bıraktığımız 3 aylık bir süreçte acısıyla tatlısıyla bir seo yarışmasının daha sonuna geldik. Umarım sonumuzda hayırlı olur ve iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr mutlu bir şekilde ayrılırız. Şu an bu makaleyi sizlere hazırlarken sahur vakti geldi çattı. Tüm islam aleminin hayırlı Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. ALLAH tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Amin…

Kaynak : http://seo.profilo-servis.info/iyinet-2012-seo-yarismasi-son-5-gun.html

Kategori:

0 yorum